Giriş Kayıt
Alex Gibney

Alex Gibney (65)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Philip Alexander Gibney, 23 Ekim 1953 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist, oyuncu.

Going Clear: Scientology and the Prison of Belief (2015), Enron: The Smartest Guys in the Room (2005), Karanlığa Taksi (2007), No End in Sight (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Philip Alexander Gibney
Doğum Tarihi: 23 Ekim 1953
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 65 Belgesel Yapımcı 5.7 62
2018 Belgesel Yapımcı 8.2 281
2018 Yapımcı 7.8 743
2018 65 Belgesel Yapımcı 8.0 4,387
2018 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.0 6,451
2018 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
8.2 4,315
2017 64 Belgesel Yapımcı 7.1 1,472
2017 64 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
7.5 343
2017 64 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.3 340

Hayaletler Kenti
2017 64 Belgesel Yapımcı 7.4 2,814
2017 64 Belgesel 7.4 5,004
2017 64 Belgesel Yapımcı 7.2 136
2016 63 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
Senarist
7.8 7,698
2016 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.1 2,157

Janis: Hüzünlü Küçük Kız
2015 62 Belgesel Yapımcı 7.4 4,388
2015 62 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
8.0 33,738
2015 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
8.0 1,410
2015 62 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.9 5,284
2015 62 Biyografi 6.6 15,768
2015 62 Belgesel 7.6 9,972
2015 Belgesel Yapımcı 6.4 362
2014 61 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.4 996
2014 61 Belgesel 7.4 1,789
2014 61 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
7.1 617
2014 61 Belgesel Yapımcı 6.9 1,176

Armstrong Yalanı
2013 60 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.3 6,775

Sırları Çalıyoruz: Wikileaks'in Hikayesi
2013 60 Belgesel Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.9 7,061
2013 60 Belgesel Yapımcı 8.2 2,218
2012 59 Belgesel Yapımcı 6.2 669

Madonna Ağlıyor
2012 59 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
8.0 3,138
2011 58 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
7.2 1,520

Sihirli Yolculuk
2011 58 Belgesel Senarist
Yönetmen
Yapımcı
6.8 1,276
2011 58 Belgesel Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Oyuncu
7.9 1,323

Ekonomanyak
2010 57 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.4 6,431
2010 57 Belgesel Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.4 2,074
2010 57 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
7.4 371
2010 57 Belgesel Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.1 1,511
2008 Oyuncu 6.8 1,405
2008 55 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.7 7,085
2007 54 Belgesel Yapımcı 6.7 840

Karanlığa Taksi
2007 54 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.5 13,549
2007 54 Belgesel Yapımcı
8.3 7,847
2006 53 Dram Yapımcı 6.2 213

Elektirik Arabayı Kim Öldürdü ?
2006 53 Belgesel Yapımcı 7.7 11,807
2005 52 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
Senarist
7.7 15,045
2005 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.9 4,510
2003 50 Belgesel Yapımcı
Kameraman
7.4 756
2003 Belgesel Yapımcı 8.1 964
2002 49 Belgesel Yapımcı
Senarist
7.7 1,858
2000 47 Belgesel Yapımcı 7.1 179
1999 Belgesel Senarist
Yönetmen
7.8 426
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019