Giriş Kayıt
Ettore Giannini

Ettore Giannini (77)


Senarist, Oyuncu, Yönetmen

Ettore Giannini, 15 Aralık 1912 Naples, İtalya doğumlu senarist, oyuncu, yönetmen.

Processo alla città (1952) yapımıyla biliniyor.

Ettore Giannini, 15 Kasım 1990 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1912
Ölüm Tarihi: 15 Kasım 1990
Doğum Yeri: Naples, İtalya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 55 Komedi Senarist 4.6 141

Londra Soygunu
1967 55 Suç Senarist 6.4 65

İntikam Beldesi
1966 54 Most Popular by Genre Senarist 6.3 273
1957 45 Komedi Senarist 6.7 115
1954 42 Komedi Yönetmen
Senarist
6.2 136

Avrupa'51
1952 40 Dram Oyuncu 7.6 2,775
1952 40 Suç Senarist 7.5 98
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019