Giriş Kayıt
Paul Giacoppo

Paul Giacoppo


Görsel Efekt, Senarist, Animasyon

Paul Giacoppo, görsel efekt, senarist, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Scooby-Doo & Batman: Cesur ve Gözüpek
2018 Animasyon Senarist 6.7 723

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 441,472

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 215,639

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 188,187

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 432,217

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Senarist 7.1 5,305
2013 Animasyon Senarist 4.8 13,486

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 160,000

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,124,706

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Senarist 7.2 8,688

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 190,813
2011 Animasyon Senarist 7.9 5,568
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 208,042

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Senarist 8.7 24,482

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 133,147

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 614,289
2010 Animasyon Senarist 7.6 1,352

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Senarist 8.3 11,324

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 312,226

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Senarist 7.3 6,158

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 78,244
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 115,241

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 326,177

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 613,149

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 233,135

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 549,884

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 536,405

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 627,438
1999 Animasyon Animasyon 7.2 29,013

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 25,282

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 327,732

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 120,913

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 84,519

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 1,073,523
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,225) The First (2,562) Shameless (2,350) Better Call Saul (2,101) Bodyguard (1,978) La Casa de Papel (1,513) The 100 (1,182) The Big Bang Theory (1,074) Take Two (1,066) Elementary (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018