Giriş Kayıt
Michael Giacchino

Michael Giacchino (50)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Michael Giacchino, 10 Ekim 1967 Riverside, New Jersey, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Uzay Yolu (2009), Lost (2004), Jurassic Park 4 (2015), Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1967
Doğum Yeri: Riverside, New Jersey, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

El Royale'de Zor Zamanlar
2018 Gizem Müzik    
2018 Animasyon Müzik 8.1 85,188

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Müzik 6.5 110,741
2017 50 Animasyon Müzik 8.4 205,944

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 50 Aksiyon Müzik 7.5 180,820

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 50 Aksiyon Müzik 7.5 348,245

Henry'nin Kitabı
2017 50 Suç Müzik
Müzik
6.5 15,778

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 49 Aksiyon Müzik
Çeşitli
7.8 437,294

Canavarın Çağrısı
2016 49 Dram 7.5 63,845

Doktor Strange
2016 49 Aksiyon Müzik 7.5 440,560

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 49 Aksiyon Müzik 7.1 198,165

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 49 Animasyon Müzik 8.0 351,991
2016 49 Kısa Metraj Müzik    

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 48 Aksiyon Oyuncu 8.0 749,966
2015 48 Macera Müzik 6.8 64
2015 48 Animasyon Müzik 7.6 2,971

Ters Yüz
2015 48 Animasyon Müzik 8.2 493,295

Jurassic Park 4
2015 48 Aksiyon Müzik 7.0 509,522

Yarının Dünyası
2015 48 Aksiyon Müzik
Oyuncu
6.5 155,693

Jupiter Yükseliyor
2015 48 Aksiyon Müzik 5.3 160,451

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 47 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 376,299
2014 47 Komedi Müzik 6.6 62,726

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 47 Animasyon Müzik 7.3 3,175
2013 46 Animasyon Müzik 7.6 7,398

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 46 Aksiyon Müzik 7.7 435,938

Kıyamet Günü
2012 45 Dram 7.6 169,391

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 45 Aksiyon Müzik 6.6 231,886
2012 Aksiyon Müzik 7.0 36,924

Şansa Bak
2011 44 Komedi Müzik 7.7 293,761

Görevimiz Tehlike 4
2011 44 Aksiyon Müzik
Müzik
7.4 408,308
2011 44 Animasyon Müzik 7.4 745

Arabalar 2
2011 44 Animasyon Müzik 6.2 127,133
2011 44 Macera Müzik 5.8 37,253
2011 44 Gizem Oyuncu
Müzik
7.0 312,257
2011 44 Animasyon Müzik 8.0 8,888

Kanıma Gir
2010 43 Dram Müzik 7.1 103,392
2010 43 Animasyon Müzik 7.2 228
2010 43 Animasyon Müzik 8.1 11,567
2010 43 Belgesel Müzik    
2010 Oyuncu 6.8 1,593
2009 42 Animasyon Müzik    
2009 42 Animasyon Müzik 6.4 764
2009 42 Animasyon Müzik 7.1 2,798

Yukarı Bak
2009 42 Animasyon Müzik
Müzik
8.3 797,289

Kayıp Ada
2009 42 Macera Müzik 5.4 58,289
2009 42 Animasyon Müzik 8.2 14,313
2009 42 Dram Müzik    
2009 Aksiyon Müzik 5.5 16

Uzay Yolu
2009 42 Aksiyon Müzik
Müzik
8.0 545,947
2009 42 Belgesel Müzik 7.1 152
2009 Müzik 8.0 2,084
2009 42 Dram Müzik    
2008 Dram Müzik 8.4 199,844

Hızlı Yarışçı
2008 41 Aksiyon Müzik 6.0 63,415
2007 Dram Müzik    
2007 40 Animasyon Müzik 7.3 1,202

Ratatuy
2007 40 Animasyon Müzik
Müzik
Oyuncu
8.0 545,149
2007 40 Belgesel Müzik    
2007 Komedi Müzik    
2007 Müzik    
2006 39 Animasyon Müzik 8.0 13,207

Görevimiz Tehlike 3
2006 39 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 291,357

Aile Bağları
2005 38 Komedi Müzik
Müzik
6.3 54,254
2005 38 Komedi Müzik 5.4 2,913
2005 38 Belgesel Müzik    

Kahramanlar Okulu
2005 38 Macera Müzik 6.2 69,398
2005 38 Animasyon Müzik 7.8 11,015
2005 38 Macera Müzik 5.3 2,357

İnanılmaz Aile
2004 37 Animasyon Müzik 8.0 562,254
2004 Aksiyon Müzik 6.7 343
2004 Macera Müzik 8.4 436,264

İntikam
2003 36 Suç Müzik
Müzik
4.7 1,586
2003 Aksiyon Müzik 8.7 4,725
2001 Aksiyon Müzik 7.6 40,809
1999 32 Komedi Müzik 3.8 1,169
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,411) The 100 (2,221) Castle Rock (1,927) Sharp Objects (1,886) La casa de papel (1,798) Preacher (1,625) The Sinner (1,036) Vikings (1,004) Friends (773) Westworld (699)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018