Giriş Kayıt
Michael Giacchino

Michael Giacchino (55)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Michael Giacchino, 10 Ekim 1967 Riverside, New Jersey, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Doktor Strange (2016), Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi (2016), The Batman (2022), Örümcek-Adam: Eve Dönüş (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1967
Doğum Yeri: Riverside, New Jersey, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Müzik    
2022 Animasyon Müzik 6.8 1,329
2022 55 Belgesel Oyuncu 7.4 50

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü
2022 55 Aksiyon Müzik 6.6 198,394

Jurassic World: Hâkimiyet
2022 55 Aksiyon Müzik 5.7 150,855

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında
2022 55 Aksiyon Müzik 6.9 407,160
2022 55 Aksiyon Müzik 7.8 628,173

Işıkyılı
2022 55 Animasyon Müzik 5.5 54,848
2022 55 Aksiyon Yönetmen
Müzik
7.4 24,786

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok
2021 54 Aksiyon Müzik 8.5 557,943
2021 54 Animasyon Müzik 5.5 2,816

Gitmesine İzin Ver
2020 53 Suç Müzik 6.7 27,175
2020 53 Komedi Müzik 5.7 24,233

Tavşan Jojo
2019 52 Komedi Müzik 7.9 388,299

Örümcek Adam - Evden Uzakta
2019 52 Aksiyon Müzik 7.4 490,827

Ralph ve İnternet
2018 51 Animasyon Oyuncu 7.0 162,087
2018 51 Animasyon Müzik 7.1 3,234

El Royale'de Zor Zamanlar
2018 51 Suç Müzik 7.1 151,357

İnanilmaz Aile 2
2018 51 Animasyon Müzik 7.6 297,477

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 51 Aksiyon Müzik 6.1 317,233
2017 50 Animasyon Müzik 8.4 505,245

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 50 Aksiyon Müzik 7.4 258,275

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 50 Aksiyon Müzik 7.4 655,242

Henry'nin Kitabı
2017 50 Suç Müzik
Müzik
6.6 27,828

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 49 Aksiyon Müzik
Çeşitli
7.8 636,561

Canavarın Çağrısı
2016 49 Dram 7.4 89,112

Doktor Strange
2016 49 Aksiyon Müzik 7.5 740,953

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 49 Aksiyon Müzik 7.0 247,316

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 49 Animasyon Müzik 8.0 498,727
2016 49 Kısa Metraj Müzik 9.7 8

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 48 Aksiyon Oyuncu 7.8 929,481
2015 Macera Müzik 5.5 692
2015 48 Animasyon Müzik 7.4 8,185

Ters Yüz
2015 48 Animasyon Müzik 8.2 711,823

Jurassic Park 4
2015 48 Aksiyon Müzik 6.9 643,164

Yarının Dünyası
2015 48 Aksiyon Müzik
Oyuncu
6.4 183,532

Jupiter Yükseliyor
2015 48 Aksiyon Müzik 5.3 189,323

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 47 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 442,827

Yedi Dayanılmaz Gün
2014 47 Komedi Müzik 6.6 81,011

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 47 Animasyon Müzik 7.1 12,048
2013 46 Animasyon Müzik 7.5 16,240

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 46 Aksiyon Müzik 7.7 484,461

Kıyamet Günü
2012 45 Dram 7.5 225,095

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 45 Aksiyon Müzik 6.6 274,194
2012 Aksiyon Müzik 6.9 39,724

Şansa Bak
2011 44 Komedi Müzik 7.6 331,495

Görevimiz Tehlike 4
2011 44 Aksiyon Müzik
Müzik
7.4 491,380
2011 44 Animasyon Müzik 7.3 1,939

Arabalar 2
2011 44 Animasyon Müzik 6.2 191,804
2011 44 Macera Müzik 5.8 45,591
2011 44 Gizem Oyuncu
Müzik
7.0 355,364
2011 44 Animasyon Müzik 7.9 16,091

Kanıma Gir
2010 43 Dram Müzik 7.1 122,724
2010 43 Animasyon Müzik 6.8 1,951
2010 43 Animasyon Müzik 8.0 19,067
2010 43 Belgesel Müzik 7.9 499
2010 Oyuncu 6.7 1,800
2009 42 Animasyon Müzik 7.6 3,446
2009 42 Animasyon Müzik 6.0 2,544
2009 42 Animasyon Müzik 7.0 6,817

Yukarı Bak
2009 42 Animasyon Müzik
Müzik
8.3 1,041,049

Kayıp Ada
2009 42 Macera Müzik 5.3 71,916
2009 42 Animasyon Müzik 8.1 22,285
2009 42 Dram Müzik 7.9 517
2009 Aksiyon Müzik 4.8 46

Uzay Yolu
2009 42 Aksiyon Müzik
Müzik
7.9 604,422
2009 42 Belgesel Müzik 7.0 197
2009 Müzik 7.8 2,379
2009 42 Dram Müzik 7.6 1,255
2008 Dram Müzik 8.4 242,230

Hızlı Yarışçı
2008 41 Aksiyon Müzik 6.0 74,442
2007 Dram Müzik 7.9 1,767
2007 40 Animasyon Müzik 7.2 2,229

Ratatuy
2007 40 Animasyon Müzik
Müzik
Oyuncu
8.1 734,648
2007 Belgesel Müzik 7.7 302
2007 Komedi Müzik 7.1 3,679
2007 Müzik 7.6 1,746
2006 39 Animasyon Müzik 7.8 19,863

Görevimiz Tehlike 3
2006 39 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 358,136

Aile Bağları
2005 38 Komedi Müzik
Müzik
6.3 68,637
2005 38 Komedi Müzik 5.5 3,310
2005 38 Belgesel Müzik 7.1 82

Kahramanlar Okulu
2005 38 Macera Müzik 6.3 88,321
2005 38 Animasyon Müzik 7.6 16,308
2005 38 Macera Müzik 5.1 3,669

İnanılmaz Aile
2004 37 Animasyon Müzik 8.0 736,098
2004 Aksiyon Müzik 7.0 724
2004 Macera Müzik 8.3 553,128

İntikam
2003 36 Suç Müzik
Müzik
4.5 1,949
2003 Aksiyon Müzik 8.6 6,906
2001 Aksiyon Müzik 7.6 51,314
1999 32 Komedi Müzik 4.2 1,547
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022