Giriş Kayıt
Patrick Ghislain

Patrick Ghislain


Sesler

Patrick Ghislain, sesler.

Anna (2013), Mükemmel Bir Gün (2015), Bela (2013), Kelimelerin Gizli Dünyası (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Patrick Guillain
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mutlu Prens
2018 Dram Sesler 6.6 788
2018 Komedi Sesler 5.4 129
2017 Macera Sesler 7.2 5,913

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Suç Sesler 8.2 278,250

Hakaret
2017 Dram Sesler 7.7 8,170
2017 Komedi Sesler 5.1 127
2017 Komedi Sesler 7.1 165
2017 Komedi Sesler 5.1 183
2017 Suç Sesler 6.0 260
2017 Dram Sesler 5.9 277

İstisna
2016 Dram Sesler 6.8 7,020
2016 Dram Sesler 7.3 998
2016 Komedi Sesler 6.3 48
2016 Dram Sesler 6.7 812
2016 Aile Sesler 6.3 151
2016 Sesler 6.4 572
2016 Dram Sesler 6.8 218
2016 Suç Sesler 6.5 350
2016 Komedi Sesler 7.0 344
2016 Suç Sesler 4.9 316
2016 Aksiyon Sesler 7.6 109
2015 Kısa Metraj Sesler 6.9 16

Mükemmel Bir Gün
2015 Dram Sesler 6.8 16,744
2015 Dram Sesler 6.7 1,378
2015 Suç Sesler 6.6 158
2015 Macera Sesler 5.9 377
2015 Dram Sesler 5.6 526

Temiz Eller
2015 Suç Sesler 6.3 1,056
2015 Aile Sesler 6.2 139
2015 Sesler 6.4 38

Yılanın Kucağında
2015 Macera Sesler 7.9 15,766
2015 Biyografi Sesler 7.2 968

Bo’nun Eğlenceli Tatili
2015 Macera Sesler 6.7 62
2015 Suç Sesler 7.1 405
2014 Komedi Sesler 5.7 167
2014 Romantik Sesler 5.6 666
2014 Komedi Sesler 5.8 370
2014 Dram Sesler 5.9 26
2014 Gerilim Sesler 6.1 526

Savaş Sırları
2014 Dram Sesler 7.1 1,085
2014 Aile Sesler 6.1 222
2014 Komedi Sesler 4.4 227
2014 Komedi Sesler 5.1 1,205

Bela
2013 Gerilim Sesler 6.8 12,693
2013 Komedi Sesler 6.4 5,149

Anna
2013 Dram Sesler 6.5 18,614

Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Sesler 5.6 18,663
2013 Komedi Sesler 4.8 1,952

Şerefsizin Dirilişi
2013 Dram Sesler 6.5 478
2013 Gerilim Sesler 5.8 2,325
2013 Komedi Sesler 3.0 479

Sensiz Olmaz
2012 Dram Sesler 7.0 11,715

Hayalet Öğrenciler
2012 Macera Sesler 6.4 2,392

Ölü ve Mutlu
2012 Dram Sesler 5.6 373

İlk İsim
2012 Komedi Sesler 7.3 10,502

İyi Çocuklar Ağlamaz
2012 Dram Sesler 7.5 2,160

Ya Aşk Olmasaydı?
2011 Komedi Sesler 5.5 581

Soluksuz Gece
2011 Aksiyon Sesler 6.7 3,583

İçinde Yaşadığım Deri
2011 Gerilim Sesler 7.6 118,596

Gökyüzünde Bir Ayna
2011 Sesler 6.3 531

Küçük Kurt Adam Alfie
2011 Aile Sesler 6.3 321
2011 Kısa Metraj Sesler 7.3 739
2011 Komedi Sesler 6.9 600
2011 Komedi Sesler 6.1 1,856
2011 Aile Sesler 6.1 219

Alçaklara Huzur Olmayacak
2011 Gerilim Sesler 6.5 3,399
2011 Komedi Sesler 4.3 380

Hep Birlikte Yaşasak Ya?
2011 Komedi Sesler 6.7 2,307
2011 Gerilim Sesler 4.9 61
2011 Komedi Sesler 6.6 193

Sakın Korkma
2011 Dram Sesler 6.4 558
2011 Komedi Sesler 3.9 326
2011 Tarihi Sesler 6.0 236

Aşkın İkinci Perdesi
2011 Dram Sesler 5.7 803

Aşka Yükseliş
2010 Dram Sesler 7.0 19,956

Yağmuru Bile
2010 Dram Sesler 7.5 9,966
2010 Komedi Sesler 6.1 880
2010 Komedi Sesler 6.3 351
2010 Dram Sesler 6.8 700

Ne İstersen
2010 Dram Sesler 6.7 399
2010 Animasyon Sesler 7.2 6,915
2010 Komedi Sesler 5.9 1,225

Hileli Çarşaf
2010 Komedi Sesler 5.1 79
2010 Dram Sesler 7.1 19
2009 Aksiyon Sesler 6.4 167

Kırık Kucaklaşmalar
2009 Dram Sesler 7.2 34,033

Piyanosu Olmayan Kadın
2009 Sesler 6.0 252

Hücre 211
2009 Aksiyon Sesler 7.7 57,582

Dehşetin Soluğu
2009 Aksiyon Sesler 3.4 673

Boyun Eğmez
2009 Dram Sesler 5.4 57
2009 Dram Sesler 5.4 199
2008 Komedi Sesler    
2008 Macera Sesler 5.8 983
2008 Dram Sesler 6.1 171
2008 Dram Sesler 6.4 232
2007 Dram Sesler 6.9 271
2007 Dram Sesler 6.7 482

Blinkers
2007 Komedi Sesler 4.7 204
2007 Komedi Sesler 6.7 633
2007 Dram Sesler 6.7 231

Kaotik Ana
2007 Dram Sesler 6.4 3,774

Ödeşme 2
2007 Aksiyon Sesler 3.8 315
2006 Komedi Sesler 6.5 481
2006 Biyografi Sesler 6.2 1,262
2006 Romantik Sesler 5.9 207
2006 Suç Sesler 5.7 66

Büyük Final
2006 Komedi Sesler 7.1 439
2006 Dram Sesler 6.4 307
2005 Komedi Sesler 5.6 4,710
2005 Dram Sesler 6.6 842

Kelimelerin Gizli Dünyası
2005 Dram Sesler 7.5 10,268
2005 Dram Sesler 5.4 128
2004 Komedi Sesler 4.3 984
2004 Dram Sesler 6.4 92
2004 Dram Sesler 5.4 124
2004 Komedi Sesler 7.3 3,229

Gözlerimi De Al
2003 Dram Sesler 7.5 4,968

Büyük Yönetmen
2003 Komedi Sesler 6.6 3,004
2003 Gerilim Sesler 5.5 427

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi Sesler 7.1 123,295
2003 Komedi Sesler 6.2 2,134
2003 Dram Sesler 5.4 23

Bensiz Hayatım
2003 Dram Sesler 7.6 22,721
2003 Komedi Sesler 6.2 679
2003 Aksiyon Sesler 4.7 438

Güneşli Pazartesiler
2002 Komedi Sesler 7.7 10,052

Yatağın Diğer Yanı
2002 Komedi Sesler 6.6 4,522

Bahis
2001 Gerilim Sesler 6.9 11,447

Seks ve Lucia
2001 Dram Sesler 7.2 32,282

Tanrıdan Haber Yok
2001 Komedi Sesler 6.5 4,785
2001 Komedi Sesler 6.8 51
2001 Dram Sesler 6.7 134
2001 Suç Sesler 6.7 655
2001 Macera Sesler 6.8 170
2001 Aksiyon Sesler 6.5 5,871
2001 Dram Sesler 7.0 486
2000 Dram Sesler 6.8 265

Dünyanın Öteki Yüzü
2000 Belgesel Sesler 7.8 168
2000 Komedi Sesler 6.5 547

Kelebeklerin Dili
1999 Dram Sesler 7.6 6,418

Yalnız
1999 Dram Sesler 7.7 2,849
1998 Dram Sesler    

Mahalle
1998 Dram Sesler 7.1 2,048

Fener
1998 Dram Sesler 7.1 618

Çıplak Bakış
1998 Dram Sesler 4.8 360
1998 Komedi Sesler 5.8 444

Aç Gözünü
1997 Dram Sesler 7.8 58,227

Olgun Kadına Övgü
1997 Dram Sesler 6.6 259
1996 Dram Sesler 6.6 240
1996 Dram Sesler 6.3 131
1990 Aksiyon Sesler 5.8 31
1989 Dram Sesler 6.1 20
1989 Animasyon Sesler 6.3 722
1989 Kısa Metraj Sesler 7.8 1,690
1987 Belgesel Sesler    

Arşimed'in Hareminde Çay
1985 Dram Sesler 7.0 332
1985 Müzikal Sesler 6.8 10
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,394) Shameless (2,113) Fear the Walking Dead (1,754) Suits (1,591) Castle Rock (1,474) Bodyguard (1,347) La Casa de Papel (1,306) Mayans M.C. (1,126) The 100 (1,094) The Sinner (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018