Giriş Kayıt
Ricky Gervais

Ricky Gervais (61)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Ricky Dene Gervais, 25 Haziran 1961 Reading, Berkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, yönetmen.

After Life (2019), The Office (2001), The Invention of Lying (2009), Figüran (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ricky Dene Gervais
Doğum Tarihi: 25 Haziran 1961
Doğum Yeri: Reading, Berkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Seona Dancing
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.71 m
8.3 (48 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 61 Animasyon Oyuncu 5.7 4,194
2022 61 Komedi Oyuncu 7.8 3,518
2021 60 Animasyon Oyuncu 8.6 221

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu
Senarist
7.0 218
2020 59 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
6.3 19,309
2019 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.4 135,648
2018 57 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.9 21,136
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 1,399
2017 Komedi Oyuncu 7.0 1,351
2016 55 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.3 20,827
2016 Komedi Oyuncu 6.5 1,022
2016 55 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
5.9 24,628
2016 Komedi Senarist
Oyuncu
7.0 943

Küçük Prens
2015 54 Animasyon Oyuncu 7.7 62,647
2015 Oyuncu 6.4 417
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 843

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 53 Macera Oyuncu 6.2 123,538
2014 Oyuncu 6.5 441

Muppets Aranıyor
2014 53 Macera Oyuncu 6.4 34,991
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,220
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 156,646

İnançsızlar
2013 52 Belgesel Oyuncu 6.9 6,655
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,505

Kahraman Uzaylılar
2013 52 Animasyon Oyuncu 5.8 25,945
2012 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.1 33,226
2012 51 Oyuncu 6.3 259
2012 51 Belgesel Oyuncu 8.5 23
2012 Oyuncu
Senarist
7.1 726
2011 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.5 15,799

Çılgın Çocuklar
2011 50 Aksiyon Oyuncu 3.5 25,887
2011 50 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.9 1,645
2010 Komedi Oyuncu 8.5 79,252
2010 49 Belgesel Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.9 2,372
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,373
2010 Belgesel Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.7 2,302
2010 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.3 32,762
2010 49 Oyuncu 7.0 198
2010 49 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.8 23,647
2010 49 Komedi Oyuncu 6.2 36
2010 Animasyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
8.4 16,726
2010 Komedi Oyuncu 3.6 2,108
2010 Komedi Oyuncu 8.0 8,700
2010 Reality-TV Oyuncu 4.9 728
2009 48 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.3 142,119
2009 Talk-Show Oyuncu 6.0 1,121

Müzede Bir Gece 2
2009 48 Macera Oyuncu 6.0 197,848
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,443

Dost Kazığı
2008 47 Biyografi 6.4 69,790
2008 47 Belgesel Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.7 2,906

Hayalet Şehir
2008 47 Komedi Oyuncu 6.7 74,031
2008 Aksiyon Oyuncu 8.9 34,993
2008 Belgesel Oyuncu 5.5 167
2007 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.9 2,540
2007 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Senarist
7.7 3,368

Yıldız Tozu
2007 46 Macera Oyuncu 7.6 273,524
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,190

Müzede Bir Gece
2006 45 Macera Oyuncu 6.4 349,176
2006 45 Komedi Oyuncu 6.3 15,261
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,577
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 406

Figüran
2005 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
8.3 57,463
2005 44 Belgesel Oyuncu 7.6 1,248

Kahraman Güvercin
2005 44 Animasyon Oyuncu 5.5 23,182
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
9.0 593,005
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,135
2004 43 Belgesel Senarist
Oyuncu
7.7 3,564
2003 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.0 4,913
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108
2003 Belgesel Oyuncu 7.5 135
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,553
2001 40 Komedi Oyuncu 4.9 230
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 216
2001 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
8.5 113,529
2000 Komedi Senarist 7.1 590
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,283
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,220
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,299
1994 News Oyuncu 3.3 899
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,327
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,857

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 406,870
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 706
1981 News Oyuncu 3.5 2,509

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.1 14,114
1952 News Oyuncu 4.6 2,212
- Macera Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022