Giriş Kayıt
Alexander Gerens

Alexander Gerens (77)


Müzisyen, Müzisyen

Alexander Gerens, 23 Ağustos 1901 ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

The Fast and the Furious (1955), Asi kabadayı (1967), Batının Devleri (1969), The Flim-Flam Man (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Alexander Gerens, 31 Aralık 1978 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1901
Ölüm Tarihi: 31 Aralık 1978
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batının Devleri
1969 68 Western Müzik 6.7 5,163

Evli Erkeğin El Kitabı
1967 66 Komedi Müzik 6.7 2,222

Asi kabadayı
1967 66 Western Müzik 7.4 9,962
1967 66 Komedi Müzik 7.0 1,856

Korkusuzlar
1965 64 Dram Müzik 7.0 2,858
1962 61 Dram Müzik 7.1 1,120
1959 58 Dram Müzik 6.5 1,500
1955 54 Suç Müzik
Müzik
5.3 1,065
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019