Giriş Kayıt
Georgina Spelvin

Georgina Spelvin (82)


Oyuncu, Sesler

Shelley Bob Graham, 01 Mart 1936 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu, sesler.

1956 yılının Aralık ayında Christopher Cary ile evlendi. 2000 yılının Ocak ayında John Welsh ile evlendi.

Devil in Miss Jones (1973), (1984) Polis Akademisi (1984), (1986) Polis Akademisi 3: Eğitime Dönüş (1986), (2005) Derin Gırtlak (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Shelley Bob Graham
Doğum Tarihi: 01 Mart 1936
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Cherry Grame | Lynni | Ruth Raymond | Roberta Robb
Takma İsmi: Shelley
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 81 Belgesel Oyuncu 5.4 1,648
2015 79 Belgesel Oyuncu 5.6 472
2008 72 Belgesel Oyuncu
5.6 440

Derin Gırtlak
2005 69 Belgesel Oyuncu
6.7 6,099
1994 58 Aksiyon Sesler 5.2 243
1989 53 Dram Oyuncu 5.1 95

Polis Akademisi 3: Eğitime Dönüş
1986 50 Komedi Oyuncu 5.3 37,792

Polis Akademisi
1984 48 Komedi Oyuncu 6.7 100,453
1977 41 Yetişkin Oyuncu 7.1 95
1974 38 Yetişkin Oyuncu 6.7 308
1974 38 Fantastik Oyuncu 4.9 74
1974 38 Komedi Oyuncu 4.4 399
1974 38 Suç Oyuncu 3.3 333
1973 37 Yetişkin Oyuncu
Çeşitli
6.4 1,377
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018