Giriş Kayıt
Sue George

Sue George


Oyuncu

Sue George, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Dram Oyuncu 7.6 1,503
1959 Komedi Oyuncu 6.7 2,686
1957 Dram Oyuncu 6.4 3,062
1957 Aksiyon Oyuncu 5.6 132
1956 Oyuncu 6.2 1,116
1955 Müzikal Oyuncu 6.5 1,102
1955 Komedi Oyuncu 6.6 666
1953 Dram Oyuncu 6.9 538

Bir Şarkı Doğuyor
1948 Komedi Oyuncu 7.0 1,842
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018