Giriş Kayıt
Sue George

Sue George


Oyuncu

Sue George, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Dram Oyuncu    
1959 Komedi Oyuncu 6.7 2,627
1957 Dram Oyuncu 6.4 2,946
1957 Aksiyon Oyuncu 5.5 123
1955 Müzikal Oyuncu 6.5 1,025
1955 Komedi Oyuncu 6.6 653
1953 Dram Oyuncu 6.9 515

Bir Şarkı Doğuyor
1948 Komedi Oyuncu 7.1 1,771
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,950) Suits (1,791) The Sinner (1,725) Shameless (1,542) La Casa de Papel (1,382) Fear the Walking Dead (1,352) Castle Rock (1,312) Bodyguard (1,254) Mayans M.C. (1,176) The 100 (1,134)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018