Giriş Kayıt
Sue George

Sue George


Oyuncu

Sue George, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Dram Oyuncu 7.6 1,526
1959 Komedi Oyuncu 6.7 2,720
1957 Dram Oyuncu 6.4 3,095
1957 Aksiyon Oyuncu 5.6 134
1956 Oyuncu 6.2 1,126
1955 Müzikal Oyuncu 6.5 1,111
1955 Komedi Oyuncu 6.7 672
1953 Dram Oyuncu 6.9 546

Bir Şarkı Doğuyor
1948 Komedi Oyuncu 7.0 1,859
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019