Giriş Kayıt
Paul Geoffrey

Paul Geoffrey


Oyuncu

Paul Geoffrey, oyuncu.

Krallar Savaşıyor (1981) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul John Geoffrey
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkili Oyun
1999 Suç Oyuncu 6.8 81,715
1998 Dram Oyuncu 7.0 294

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Oyuncu 6.8 11,219
1989 Dram Oyuncu 6.0 288
1986 Dram Oyuncu 6.5 289
1984 Macera Oyuncu 6.4 16,630

Krallar Savaşıyor
1981 Macera Oyuncu 7.4 53,608
Dizi Altyazıları
Chernobyl (34,453) Game of Thrones (12,769) The 100 (3,516) Black Mirror (2,371) Warrior (2,338) Big Little Lies (1,776) The Big Bang Theory (1,347) Vikings (1,344) Swamp Thing (1,322) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019