Giriş Kayıt
Denise Gentile

Denise Gentile


Oyuncu

Denise Gentile, oyuncu.

Netherworld (1992) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,357
1994 Aksiyon Oyuncu 8.3 25,500

Benim 2 Babam
1987 Komedi Oyuncu 6.1 2,573

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,440
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,057
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019