Giriş Kayıt
Véronique Genest

Véronique Genest (62)


Oyuncu

Véronique Genest, 26 Haziran 1956 Meaux, Fransa doğumlu oyuncu.

Julie Lescaut (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Haziran 1956
Doğum Yeri: Meaux, Fransa
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 58 Gerilim Oyuncu 6.1 56
2012 Komedi Oyuncu 5.2 71
1994 Talk-Show Oyuncu 4.7 54
1992 Aksiyon Oyuncu 4.7 341
1989 Oyuncu    
1987 31 Macera Oyuncu 6.4 379
1986 30 Komedi Oyuncu 5.3 38
1984 28 Belgesel Oyuncu 6.9 99
1984 Suç Oyuncu 6.7 44
1983 27 Komedi Oyuncu 4.2 61
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019