Giriş Kayıt
Morgan Gendel

Morgan Gendel


Yapımcı, Senarist

Morgan Gendel, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Morgan Gendal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 7.7 180,220
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 17,033
2009 Komedi Yapımcı 4.2 433
2007 Dram Yapımcı
Senarist
3.7 249
2007 Aksiyon Yapımcı 7.7 8,528
2003 Macera Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.1 4,282
1998 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.1 3,986

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Senarist 7.9 45,308

Av Peşinde
1991 Suç Senarist 6.6 2,091
1990 Suç Senarist
Yapımcı
Çeşitli
7.7 29,345

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Senarist 8.6 87,643
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019