Giriş Kayıt
Larry Gelman

Larry Gelman (88)


Oyuncu

Lawrence Sheldon Gelman, 03 Kasım 1930 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

(1984) Dreamscape (1984), (1970) The Odd Couple (1970), (2000) Command & Conquer: Red Alert 2 (2000), (1976) Alice in Wonderland: An X-Rated Musical Fantasy (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lawrence Sheldon Gelman
Doğum Tarihi: 03 Kasım 1930
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jerry Spelman
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,442
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,924

Bizim Ev
1988 Dram Oyuncu 7.4 498
1986 56 Komedi Oyuncu 4.6 115
1985 55 Komedi Oyuncu 6.0 8,943
1984 54 Macera Oyuncu 6.3 12,390
1984 Komedi Oyuncu 7.7 8,928
1981 Suç Oyuncu 6.8 2,734
1980 50 Komedi Oyuncu 4.3 1,628
1979 49 Komedi Oyuncu 6.4 7,910
1977 47 Komedi Oyuncu 5.1 330

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,130
1977 47 Komedi Oyuncu 5.2 471
1976 46 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,658
1976 46 Yetişkin Oyuncu 6.4 2,642
1976 46 Oyuncu 6.4 17
1975 45 Aile Oyuncu 6.1 2,304
1973 43 Komedi Oyuncu 5.2 580
1973 Suç Oyuncu 7.1 5,523

Görünmezlik Formülü
1972 42 Aile Oyuncu 6.3 1,532
1970 Komedi Oyuncu 7.9 4,506

Komik Kız
1968 38 Biyografi Oyuncu 7.6 16,320
1967 Komedi Oyuncu 6.5 1,802
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019