Giriş Kayıt
Leïla Geissler

Leïla Geissler


Senarist

Leïla Geissler, senarist.

Diğer Bir İsmi: Leïla Geisler
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sakatat
2016 Çeşitli 6.5 100
2014 Çeşitli 5.8 81

Güneye Giderken
2009 Dram Çeşitli 6.0 551
2006 Belgesel Senarist 6.6 8

Beni Seven Arkamdan Gelsin
2006 Komedi Çeşitli 6.2 217
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019