Giriş Kayıt
Robert Geisler

Robert Geisler


Yapım Yöneticisi, Kameraman, Yapımcı

Robert Geisler, yapım yöneticisi, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yapımcı 6.5 264
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 97

Almanya'ya Hoş Geldiniz
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 5,903

Cennet
2006 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 836
1997 Aksiyon Kameraman 6.3 5,105

Sessiz Gece
1995 Dram 0 6.3 255
1994 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 6
Dizi Altyazıları
Vikings (3,196) Supernatural (3,054) Arrow (2,403) The Flash (1,959) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (950) Counterpart (920) Friends (754) The Protector (739) Black Mirror (678)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018