Giriş Kayıt
Halldóra Geirharðsdóttir

Halldóra Geirharðsdóttir (50)


Oyuncu

Halldóra Geirharðsdóttir, 12 Ağustos 1968 doğumlu oyuncu.

Kona fer í stríð (2018), Djöflaeyjan (1996), Atlar ve İnsanlar (2013), (2013) Metalci (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1968
Diğer Bir İsmi: Halldóra Geirhardsdóttir
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 50 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,032
2017 Dram Oyuncu 7.2 279
2015 Suç Oyuncu 8.1 10,706
2015 47 Komedi Oyuncu 6.4 121

Metalci
2013 45 Dram Oyuncu 7.1 5,117

Atlar ve İnsanlar
2013 45 Komedi Oyuncu 6.8 2,678
2013 45 Komedi Oyuncu 5.4 65
2011 Komedi Oyuncu 7.9 81
2011 43 Komedi Oyuncu 5.8 150
2009 Dram Oyuncu 6.9 406
2009 41 Korku Oyuncu 4.9 1,768
2001 33 Komedi Oyuncu 6.9 638

Evrenin Melekleri
2000 32 Biyografi Oyuncu 7.7 2,616
1998 30 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 8
1997 29 Komedi Oyuncu 6.3 179
1996 28 Komedi Oyuncu 7.2 946
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019