Giriş Kayıt
Deborah Geffner

Deborah Geffner (66)


Oyuncu

Deborah Geffner, 26 Ağustos 1952 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Gölün Altında (2018), (1979) Bütün O Jazz (1979), (2009) Infestation (2009), (2016) Southside with You (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gölün Altında
2018 66 Komedi Oyuncu 6.5 5,270
2016 64 Biyografi Oyuncu 6.4 7,342
2012 60 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 316
2012 Dram Oyuncu 7.8 62,372

Ölüm Zinciri
2009 57 Korku Oyuncu 4.2 4,729
2009 57 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,389
1999 Dram Oyuncu 6.1 2,269
1983 31 Biyografi Oyuncu 6.7 5,058

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,743

Bütün O Jazz
1979 27 Dram Oyuncu 7.8 23,255
Dizi Altyazıları
Vikings (6,516) Supernatural (1,996) Titans (1,637) Outlander (1,457) The Big Bang Theory (1,265) Friends (955) The Flash (910) La Casa de Papel (827) Arrow (804) Black Mirror (663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018