Giriş Kayıt
Martina Gedeck

Martina Gedeck (57)


Oyuncu

Martina Gedeck, 14 Eylül 1961 Munich, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu.

Başkalarının Hayatı (2006), Bir Terör Filmi (2008), Lizbon'a Gece Treni (2013), Bolca Martha (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Eylül 1961
Doğum Yeri: Munich, Bavaria, Almanya
Diğer Bir İsmi: Martina Gedek
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
8.3 (12 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 56 Dram Oyuncu 5.6 36
2016 55 Dram Oyuncu 5.7 170
2016 55 Dram Oyuncu 6.7 753
2015 54 Komedi Oyuncu 6.2 1,412
2015 54 Biyografi Oyuncu 5.9 3,006
2013 52 Dram Oyuncu 5.6 94
2013 52 Belgesel Oyuncu 5.7 26

Lizbon'a Gece Treni
2013 52 Gizem Oyuncu 6.8 16,458
2013 52 Dram Oyuncu 6.5 1,381
2013 52 Dram Oyuncu 6.4 794

Kapı
2012 51 Dram Oyuncu 6.5 1,636

Duvar
2012 51 Dram Oyuncu 6.8 5,453
2011 50 Suç Oyuncu 6.5 198
2010 49 Dram Oyuncu 5.5 1,312
2010 49 Belgesel Oyuncu 7.4 592
2010 49 Biyografi Oyuncu 6.0 949
2009 48 Dram Oyuncu 6.6 398

Bir Terör Filmi
2008 47 Aksiyon Oyuncu 7.4 33,302
2008 47 Biyografi Oyuncu 5.6 244
2007 46 Komedi Oyuncu 6.3 379
2007 Oyuncu 7.3 1,348

Temel Parçacıklar
2006 45 Dram Oyuncu 6.6 7,556

Başkalarının Hayatı
2006 45 Dram Oyuncu 8.4 317,928

Kirli Sırlar
2006 45 Dram Oyuncu 6.7 93,863
2006 45 Dram Oyuncu 6.4 715
2004 43 Aile Oyuncu 5.6 132
2003 Komedi Oyuncu 5.6 29

Bolca Martha
2001 40 Komedi Oyuncu 7.3 7,465
1999 Dram Oyuncu 7.2 80
1999 38 Dram Oyuncu 6.9 156
1998 37 Komedi Oyuncu 6.4 200

Hayat Bir İnşaat Alanıdır
1997 36 Komedi Oyuncu 7.3 1,678
1994 33 Komedi Oyuncu 6.6 5,374
1994 Suç Oyuncu 6.9 155
1989 28 Komedi Oyuncu 6.0 54
1981 Suç Oyuncu 6.5 578
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019