Giriş Kayıt
Fred Robsahm

Fred Robsahm (71)


Oyuncu

Frederik Otto Robsahm, 29 Haziran 1943 Lillesand, Aust-Agder, Norveç doğumlu oyuncu.

Flashback (1969) yapımıyla biliniyor.

Fred Robsahm, 26 Mart 2015 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Frederik Otto Robsahm
Doğum Tarihi: 29 Haziran 1943
Ölüm Tarihi: 26 Mart 2015
Doğum Yeri: Lillesand, Aust-Agder, Norveç
Diğer Bir İsmi: Fred Robsham
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 64 Belgesel Oyuncu 7.5 99
1975 32 Komedi Oyuncu 5.2 220
1974 31 Komedi Oyuncu 4.7 103
1974 31 Dram Oyuncu 5.4 95
1971 28 Aksiyon Oyuncu 5.6 286
1970 27 Oyuncu 4.9 15
1969 26 Dram Oyuncu 8.6 1,075
1968 25 Aksiyon Oyuncu 5.9 28,315
1967 24 Western Oyuncu 6.7 467
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018