Giriş Kayıt
Nona Gaye

Nona Gaye (44)


Oyuncu

Nona Marvisa Gaye, 04 Eylül 1974 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu.

The Gospel (2005), Kan ve Kemik (2009), (2004) Çarpışma (2004), (2003) Matrix Revolutions (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nona Marvisa Gaye
Doğum Tarihi: 04 Eylül 1974
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Takma İsmi: Pie
Burcu: Başak
Boyu: 1.79 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kan ve Kemik
2009 35 Aksiyon Oyuncu 6.7 29,473
2005 31 Dram Oyuncu 4.4 1,963

Xxx 2
2005 31 Aksiyon Oyuncu 4.4 63,760
2005 Aksiyon Oyuncu 6.8 377

Çarpışma
2004 30 Dram Oyuncu 7.8 400,850

Kutup Ekspresi
2004 30 Animasyon Oyuncu 6.6 155,689
2004 30 Belgesel Oyuncu 6.9 101

Matrix Revolutions
2003 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 415,728

Matrix Reloaded
2003 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 478,857
2001 27 Biyografi Oyuncu 6.8 87,904

Harlem Geceleri
1989 15 Komedi Oyuncu 6.0 18,294
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019