Giriş Kayıt
Cesc Gay

Cesc Gay


Senarist, Yönetmen, Oyuncu, Müzisyen

Francesc Gay i Puig, Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu, müzisyen.

Truman (2015), Nico And Dani (2000), Una pistola en cada mano (2012), En la ciudad (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francesc Gay i Puig
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Romantik Yönetmen
Senarist
6.8 243
2015 Komedi Senarist
Yönetmen
7.3 9,827
2012 Komedi Yönetmen
Senarist
6.5 2,660
2010 Dram Senarist 6.2 81
2009 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.8 181

Fiction
2006 Dram Yönetmen
Senarist
Müzik
6.9 395
2003 Dram Senarist
Yönetmen
6.9 998

Nico And Dani
2000 Komedi Senarist
Yönetmen
6.8 5,747
1991 News Oyuncu 6.6 202
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019