Giriş Kayıt
William Gaunt

William Gaunt (81)


Oyuncu

William Charles Anthony Gaunt, 03 Nisan 1937 Pudsey, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

"Sergeant Cork" (1963) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Charles Anthony Gaunt
Doğum Tarihi: 03 Nisan 1937
Doğum Yeri: Pudsey, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 78 Macera Oyuncu 5.0 1,321
2012 75 Komedi Oyuncu 2.5 683
2008 Dram Oyuncu 8.4 241
2004 67 Aksiyon Oyuncu 5.8 902
2000 Dram Oyuncu 5.1 899
1997 Suç Oyuncu 7.8 18,650
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,760
1984 Dram Oyuncu 7.1 629
1983 Dram Oyuncu 7.0 6
1963 Macera Oyuncu 8.4 31,682
Dizi Altyazıları
Origin (4,057) Narcos: Mexico (2,882) The Big Bang Theory (2,139) Titans (2,036) Supernatural (1,878) Doctor Who (1,640) The Last Ship (1,353) Outlander (1,290) The Last Kingdom (1,282) The Flash (1,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018