Giriş Kayıt
William Gaunt

William Gaunt (81)


Oyuncu

William Charles Anthony Gaunt, 03 Nisan 1937 Pudsey, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

"Sergeant Cork" (1963) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Charles Anthony Gaunt
Doğum Tarihi: 03 Nisan 1937
Doğum Yeri: Pudsey, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 78 Macera Oyuncu 5.0 1,323
2012 75 Komedi Oyuncu 2.5 689
2008 Dram Oyuncu 8.4 242
2004 67 Aksiyon Oyuncu 5.8 907
2000 Dram Oyuncu 5.1 910
1997 Suç Oyuncu 7.8 18,919
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,830
1984 Dram Oyuncu 7.1 638
1983 Dram Oyuncu 7.0 6
1963 Macera Oyuncu 8.4 32,127
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019