Giriş Kayıt
Massimo Gaudioso

Massimo Gaudioso


Senarist, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Massimo Gaudioso, Naples, Campania, İtalya doğumlu senarist, sanat yönetmeni, oyuncu.

Dogman (2018), Benvenuti al sud (2010), Gerçeklik (2012), L'imbalsamatore (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Naples, Campania, İtalya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Senarist 7.3 9,643
2018 Dram Senarist 6.9 87
2017 Komedi Senarist 6.2 181
2016 Kısa Metraj Senarist    
2016 Komedi Senarist 5.5 874
2015 Dram Senarist 6.4 23,421
2014 Komedi Senarist 4.9 332
2014 Komedi Senarist 6.0 247
2012 Komedi Senarist 6.8 1,040
2012 Dram Senarist 6.5 254

Gerçeklik
2012 Komedi Senarist 6.8 4,487
2012 Komedi Senarist 4.9 440
2011 Suç Senarist 6.3 461
2010 Komedi Senarist 6.5 7,008
2008 Suç Senarist 7.0 42,984
2008 Dram Senarist 6.6 415
2008 Komedi Senarist 5.5 265

Ağustos'ta Bir Gün
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 3,577

İki Bazen Bir Eder
2006 Dram Senarist 6.6 326

İlk Aşk
2004 Dram Senarist 6.9 923
2002 Dram Senarist 7.0 1,854
2001 Dram Oyuncu 7.0 801
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019