Giriş Kayıt
Lodovico Gasparini

Lodovico Gasparini


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Lodovico Gasparini, Madrid, İspanya doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı.

Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: L. Gasparini | Ludovico Gasparini | Ludovico Gaspe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Yönetmen    
2005 Komedi Yönetmen 6.4 68
2001 Yönetmen    
2000 Komedi Yönetmen 6.8 843
1996 Yönetmen 6.9 106
1995 Yönetmen 6.2 6

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 2,219
1976 Komedi Çeşitli 6.6 132
1976 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 1,274
1975 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 2,629
1975 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 248
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019