Giriş Kayıt
Scott Garvie

Scott Garvie


Yapımcı

Scott Garvie, yapımcı.

Carmilla (2014), Clubland (2007), The Carmilla Movie (2017), Long Life, Happiness & Prosperity (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Fantastik Yapımcı 5.2 65
2017 Komedi Yapımcı 6.8 1,642
2016 Dram Yapımcı 6.7 7,294
2016 Suç Yapımcı 7.4 2,389
2014 Kısa Metraj Yapımcı 8.4 2,197
2013 Kısa Metraj Yapımcı 7.5 65
2013 Komedi Yapımcı 3.3 291
2010 Dram Yapımcı 6.0 56
2010 Dram Yapımcı 7.3 107
2010 Macera Çeşitli 7.0 754

Ajan Connor
2009 Aile Yapımcı 4.5 228
2009 Aksiyon Yapımcı 6.2 352
2009 Suç Yapımcı 6.8 7,144

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yapımcı 8.1 8,064
2008 Dram Yapımcı 6.7 430
2007 Komedi Yapımcı 6.5 1,809
2007 Dram Yapımcı 5.8 327
2007 Komedi Yapımcı 4.2 244
2006 Dram Yapımcı 6.5 191

Derek'le Yaşam
2005 Komedi Yapımcı 7.5 4,328
2004 Dram Yapımcı 7.9 2,944
2004 Dram Yapımcı 5.6 409
2002 Komedi Yapımcı 6.7 508
2002 Suç Yapımcı 6.0 393
2002 Dram Yapımcı 5.8 25
2001 Suç Yapımcı 5.5 141
Dizi Altyazıları
Vikings (6,516) Supernatural (1,996) Titans (1,637) Outlander (1,457) The Big Bang Theory (1,265) Friends (955) The Flash (910) La Casa de Papel (827) Arrow (804) Black Mirror (663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018