Giriş Kayıt
Matteo Garrone

Matteo Garrone (50)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Kameraman

Matteo Garrone, 15 Ekim 1968 Rome, Lazio, İtalya doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, kameraman.

Gomorra (2008), Il racconto dei racconti - Tale of Tales (2015), Dogman (2018), Gerçeklik (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ekim 1968
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 50 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.3 9,910
2017 49 Dram Yapımcı 5.1 15
2015 47 Dram Yönetmen
Yapımcı
Senarist
6.4 23,458
2012 44 Korku 4.8 840

Gerçeklik
2012 44 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Kameraman
6.8 4,490
2008 40 Suç Kameraman
Yönetmen
Senarist
7.0 43,025

Ağustos'ta Bir Gün
2008 40 Komedi Yapımcı 7.0 3,580

Timsah
2006 38 Komedi Oyuncu 6.7 4,337

İlk Aşk
2004 36 Dram Kameraman
Sanat Bölümü
Yönetmen
Senarist
6.9 923
2002 34 Dram Kameraman
Senarist
Yönetmen
7.0 1,855
1998 30 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Yapım Tasarımcısı
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.3 108
1991 News Oyuncu 6.6 202
Dizi Altyazıları
True Detective (3,046) The Flash (2,303) Vikings (2,291) Star Trek: Discovery (2,002) Shameless (1,700) Project Blue Book (1,617) Inside No. 9 (1,418) Gotham (1,415) This Is Us (1,377) The Big Bang Theory (1,245)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019