Giriş Kayıt
Antonio Garrido

Antonio Garrido (47)


Oyuncu

Antonio Garrido, 20 Ağustos 1971 Salteras, Seville, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu.

Ateş Altında Kurtarma (2017), La playa de los ahogados (2015), Los protegidos (2010), (2008) Bir Kadının Seks Günlüğü (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Salteras, Seville, Andalucía, İspanya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.1 521
2018 Oyuncu 5.7 128
2017 Suç Oyuncu 6.4 44

Ateş Altında Kurtarma
2017 46 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,222
2017 Komedi Oyuncu 3.4 11
2015 44 Oyuncu 6.1 613
2015 44 Romantik Oyuncu 5.6 485

Son
2012 41 Dram Oyuncu 5.0 3,177
2012 Oyuncu 6.1 321
2011 40 Dram Oyuncu 6.1 2,355
2010 Oyuncu 6.4 545
2009 Komedi Oyuncu    
2009 38 Komedi Oyuncu 4.7 201
2009 Oyuncu 6.5 124

Bir Kadının Seks Günlüğü
2008 37 Dram Oyuncu 5.8 9,520

Yaz yagmuru
2006 35 Dram Oyuncu 5.8 1,103
2005 Oyuncu 5.9 231
2005 Oyuncu 7.5 23
2005 34 Biyografi Oyuncu 6.2 617
2003 Oyuncu 7.4 2,969
2001 Oyuncu 7.4 1,073
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 80
2000 Oyuncu 5.6 572
1999 Oyuncu 6.0 267
1991 News Oyuncu 6.6 202
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,772) This Is Us (2,523) Star Trek: Discovery (2,302) Gotham (1,688) The Flash (1,426) Vikings (1,254) The OA (1,070) The Blacklist (926) American Gods (868) Arrow (757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019