Giriş Kayıt
Jay Sarbry

Jay Sarbry (81)


Animasyon, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Jay Sarbry, 18 Ocak 1919 Denver, Colorado, ABD doğumlu animasyon, yönetmen asistanı, yönetmen.

Şirinler (1981) yapımıyla biliniyor.

Jay Sarbry, 13 Haziran 2000 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1919
Ölüm Tarihi: 13 Haziran 2000
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Animasyon Yönetmen    
1987 68 Animasyon Animasyon    
1987 68 Animasyon Animasyon    
1986 Animasyon Animasyon    
1985 Aile Yönetmen Asistanı    
1981 62 Animasyon Animasyon    

Şirinler
1981 Animasyon Animasyon
Yönetmen Asistanı
Yönetmen
7.3 11,643
1979 Animasyon Animasyon 7.4 762
1977 58 Animasyon Animasyon    
1977 Animasyon Animasyon    
1972 Animasyon Animasyon    
1969 50 Animasyon Animasyon 7.4 3,400
1969 Animasyon Animasyon 7.9 24,994

Jetgiller
1962 Animasyon Animasyon 7.0 15,272
Film Altyazıları
Deadpool 2 (4,981) Upgrade (4,223) Avengers: Infinity War (2,614) Down a Dark Hall (1,892) Tag (1,564) Skyscraper (1,538) Hereditary (1,312) Adrift (1,211) Ah-ga-ssi (709) Ready Player One (596)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (1,903) La casa de papel (1,778) Sharp Objects (1,629) Castle Rock (1,520) Preacher (1,474) The 100 (1,297) Vikings (819) Westworld (784) Suits (728) Black Mirror (707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018