Giriş Kayıt
Giles Gardner

Giles Gardner


Editör, Editör

Giles Gardner, editör, editör.

Tibet'te Yedi Yıl (1997), Anadan Doğma (1997), North & South (2004), Bosanma, Le (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Giles Gardener
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Editorial Department 4.9 548

Kontes
2005 Dram Editorial Department 6.7 5,799
2004 Dram Editorial Department 8.7 26,372
2004 Macera Editorial Department 5.4 1,306

Bosanma, Le
2003 Dram Editorial Department 4.9 10,501
2002 Komedi Editör 6.6 440

Son Dilek
2001 Dram Editorial Department 7.0 5,350

Altın Kap
2000 Dram Editorial Department 6.0 4,023
1999 Biyografi Editorial Department 6.0 1,368
1998 Dram Editorial Department 6.1 5,967

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Editorial Department 7.0 110,422

Anadan Doğma
1997 Komedi Editorial Department 7.2 91,283
1997 Macera Editorial Department 5.1 1,900

Picasso ile Yaşamak
1996 Biyografi Editorial Department 6.4 6,446
1995 Aksiyon Editorial Department 5.2 1,424

Karanlık Tutkular
1995 Dram Editorial Department 5.9 3,238

Hiçbir Şey Kişisel Değil
1995 Dram Editorial Department 6.9 434
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019