Giriş Kayıt
Giles Gardner

Giles Gardner


Editör, Editör

Giles Gardner, editör, editör.

Tibet'te Yedi Yıl (1997), Anadan Doğma (1997), North & South (2004), Bosanma, Le (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Giles Gardener
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Editorial Department 4.9 544

Kontes
2005 Dram Editorial Department 6.7 5,783
2004 Dram Editorial Department 8.7 26,038
2004 Macera Editorial Department 5.4 1,297

Bosanma, Le
2003 Dram Editorial Department 4.9 10,431
2002 Komedi Editör 6.6 439

Son Dilek
2001 Dram Editorial Department 7.0 5,327

Altın Kap
2000 Dram Editorial Department 6.0 4,003
1999 Biyografi Editorial Department 6.0 1,358
1998 Dram Editorial Department 6.1 5,931

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Editorial Department 7.0 109,381

Anadan Doğma
1997 Komedi Editorial Department 7.2 90,657
1997 Macera Editorial Department 5.1 1,886

Picasso ile Yaşamak
1996 Biyografi Editorial Department 6.4 6,403
1995 Aksiyon Editorial Department 5.2 1,397

Karanlık Tutkular
1995 Dram Editorial Department 5.9 3,210

Hiçbir Şey Kişisel Değil
1995 Dram Editorial Department 6.9 434
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,191) Supernatural (1,890) Arrow (1,537) Titans (1,468) Outlander (1,267) Better Call Saul (1,158) La Casa de Papel (1,089) Doctor Who (921) Kidding (798) Shameless (785)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018