Giriş Kayıt
Carla Gardini

Carla Gardini


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Carla Gardini, yapımcı, yapım yöneticisi.

Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Tezgahtarlar II (2006), Aşk Tarifi (2014), The Immortal Life of Henrietta Lacks (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapımcı 6.3 2,546

Aşk Tarifi
2014 Komedi Yapımcı 7.3 66,463
2009 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 53,515

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Yapımcı 6.6 162,293

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.6 52,411
2006 Belgesel 7.5 287

Edie
2006 Biyografi Yapımcı 6.4 19,807

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Yapımcı 7.4 122,687

Davetsiz Gelen
2005 Korku 5.2 9,223

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Çeşitli 5.5 5,326

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi 6.9 138,484

Beni Terk Eder Misin
2000 Komedi Çeşitli 5.2 3,456

Çeteler Savaşı
2000 Suç Çeşitli 6.4 17,945
1999 Macera 7.3 195,118
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018