Giriş Kayıt
Carla Gardini

Carla Gardini


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Carla Gardini, yapımcı, yapım yöneticisi.

Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Tezgahtarlar II (2006), Aşk Tarifi (2014), The Immortal Life of Henrietta Lacks (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapımcı 6.3 1,693

Aşk Tarifi
2014 Komedi Yapımcı 7.3 65,810
2009 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 53,312

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Yapımcı 6.6 161,440

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.6 52,150
2006 Belgesel 7.6 277

Edie
2006 Biyografi Yapımcı 6.4 19,508

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Yapımcı 7.4 122,287

Davetsiz Gelen
2005 Korku 5.2 9,001

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Çeşitli 5.5 5,083

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi 6.9 137,990

Beni Terk Eder Misin
2000 Komedi Çeşitli 5.2 3,341

Çeteler Savaşı
2000 Suç Çeşitli 6.4 17,669
1999 Macera 7.3 194,495
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,704) Shameless (3,693) Bodyguard (2,312) Castle Rock (1,967) The First (1,572) Fear the Walking Dead (1,325) La Casa de Papel (1,080) The 100 (1,060) Friends (762) Suits (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018