Giriş Kayıt
Carla Gardini

Carla Gardini


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Carla Gardini, yapımcı, yapım yöneticisi.

Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Tezgahtarlar II (2006), Aşk Tarifi (2014), The Immortal Life of Henrietta Lacks (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapımcı 6.3 1,693

Aşk Tarifi
2014 Komedi Yapımcı 7.3 65,403
2009 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 53,145

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Yapımcı 6.6 160,868

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.6 51,982
2006 Belgesel 7.6 277

Edie
2006 Biyografi Yapımcı 6.4 19,508

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Yapımcı 7.4 122,011

Davetsiz Gelen
2005 Korku 5.2 9,001

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Çeşitli 5.5 5,083

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi 6.9 137,608

Beni Terk Eder Misin
2000 Komedi Çeşitli 5.2 3,341

Çeteler Savaşı
2000 Suç Çeşitli 6.4 17,669
1999 Macera 7.3 194,054
Dizi Altyazıları
The 100 (2,940) Castle Rock (2,375) La casa de papel (1,982) Better Call Saul (1,801) Vikings (1,091) The Sinner (1,054) Sharp Objects (1,020) Preacher (1,003) Westworld (895) Friends (886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018