Giriş Kayıt
Carla Gardini

Carla Gardini


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Carla Gardini, yapımcı, yapım yöneticisi.

Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Tezgahtarlar II (2006), Aşk Tarifi (2014), The Immortal Life of Henrietta Lacks (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapımcı 6.3 2,623

Aşk Tarifi
2014 Komedi Yapımcı 7.3 67,488
2009 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 53,772

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Yapımcı 6.6 163,416

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.6 52,757
2006 Belgesel 7.5 290

Edie
2006 Biyografi Yapımcı 6.4 19,875

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Yapımcı 7.4 123,298

Davetsiz Gelen
2005 Korku 5.2 9,300

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Çeşitli 5.5 5,382

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi 6.9 139,482

Beni Terk Eder Misin
2000 Komedi Çeşitli 5.2 3,489

Çeteler Savaşı
2000 Suç Çeşitli 6.4 18,114
1999 Macera 7.3 196,171
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019