Giriş Kayıt
Eddie Garcia

Eddie Garcia (97)


Oyuncu

Eduardo Verchez Garcia, 02 Mayıs 1921 Sorsogon, Filipinler doğumlu oyuncu.

"Legacy" (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Eduardo Verchez Garcia
Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1921
Doğum Yeri: Sorsogon, Filipinler
Takma İsmi: Manoy
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 97 Dram Oyuncu 9.4 49
2017 96 Aksiyon Oyuncu 4.8 86
2017 96 Dram Oyuncu    
2016 95 Dram Oyuncu    
2014 93 Aksiyon Oyuncu 4.5 143
2013 92 Dram Oyuncu 7.8 39
2012 91 Dram Oyuncu 7.2 183
2011 90 Komedi Oyuncu 5.0 209
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 22
2010 89 Belgesel Oyuncu 7.4 1,427
2009 88 Komedi Oyuncu 5.3 15
2006 85 Komedi Oyuncu 6.7 43

Şekerpare
2006 85 Dram Oyuncu 6.6 190

Kartal Darbesi
2003 82 Aksiyon Oyuncu 4.0 133
2000 79 Komedi Oyuncu 6.6 605
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,094
1996 75 Dram Oyuncu 8.0 20
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,372
1990 69 Aksiyon Oyuncu 6.6 22
1990 69 Dram Oyuncu    
1989 68 Dram Oyuncu    
1980 59 Oyuncu    
1977 56 Korku Oyuncu 4.6 8
1976 55 Dram Oyuncu 7.7 73
1974 53 Aksiyon Oyuncu 5.2 229
1974 53 Dram Oyuncu 7.7 254
1974 53 Aksiyon Oyuncu 6.1 70
1973 52 Aksiyon Oyuncu 4.8 6
1973 52 Dram Oyuncu 5.6 2,329
1971 50 Macera Oyuncu 4.8 363
1970 49 Aksiyon Oyuncu 6.8 9
1966 45 Dram Oyuncu 4.1 220
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019