Giriş Kayıt
Jack Kao

Jack Kao (61)


Oyuncu, Senarist

Jack Kao, 23 Nisan 1958 Tayvan doğumlu oyuncu, senarist.

Acılar Kenti (1989), Qian xi man po (2001), Crazy Racer (2009), Nan guo zai jian, nan guo (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1958
Doğum Yeri: Tayvan
Diğer Bir İsmi: Jie Gao | Kao Kuo Hsin | Jai Kao
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 61 Aksiyon Oyuncu 5.8 91
2018 60 Aksiyon Oyuncu 6.5 121
2018 60 Oyuncu 7.0 2,101
2018 60 Suç Oyuncu 6.1 188
2017 59 Komedi Oyuncu 5.0 50
2016 58 Aksiyon Oyuncu 6.2 228
2015 57 Aksiyon Oyuncu 5.7 724
2015 57 Dram Oyuncu 6.0 598
2015 57 Aksiyon Oyuncu 6.3 470
2015 57 Komedi Oyuncu 4.1 91
2015 57 Aksiyon Oyuncu 5.2 92
2014 56 Dram Oyuncu 6.1 1,055
2014 56 Aksiyon Oyuncu 4.0 579
2014 56 Dram Oyuncu 5.1 339
2013 55 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,468
2013 55 Macera Oyuncu 5.1 402
2012 54 Korku Oyuncu 3.3 808
2012 54 Komedi Oyuncu 1.7 463
2011 53 Aksiyon Oyuncu 6.0 7,246
2011 53 Oyuncu 5.8 294
2011 53 Dram Oyuncu 5.4 19
2010 Dram Oyuncu 6.4 27

Elvede Taypey
2010 52 Komedi Oyuncu 6.5 1,261
2009 51 Gerilim Oyuncu 5.5 498
2009 51 Oyuncu 6.6 73
2009 51 Dram Oyuncu 7.0 73
2009 51 Dram Oyuncu 6.5 211

Kanlı Hesaplaşma
2009 51 Suç Oyuncu 7.0 10,612

Keskin Nişancı
2009 51 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,921

Cinli
2009 51 Gizem Oyuncu 4.7 343

Crazy Racer
2009 51 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,744
2008 50 Dram Oyuncu 6.9 567
2007 49 Dram Oyuncu 6.3 227
2005 47 Dram Oyuncu 4.8 32
2005 47 Dram Oyuncu 6.8 83
2004 46 Dram Oyuncu 6.9 1,248
2002 44 Romantik Oyuncu 5.8 201
2001 43 Dram Oyuncu 7.1 3,963

Time and Tide
2000 42 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,009
1999 41 Suç Oyuncu 6.3 331
1998 40 Komedi Oyuncu 6.2 481
1998 40 Oyuncu 7.5 2,140
1997 39 Aksiyon Oyuncu 6.8 870
1996 38 Suç Oyuncu
Senarist
7.3 1,320
1995 37 Dram Oyuncu 7.2 919
1994 36 Aksiyon Oyuncu 6.0 166
1992 34 Aksiyon Oyuncu 7.5 69

Island of Fire
1990 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,872

Acılar Kenti
1989 31 Dram Oyuncu 8.0 3,556

Nil’in Kızı
1987 29 Suç Oyuncu 7.1 519
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019