Giriş Kayıt
Mtume Gant

Mtume Gant


Oyuncu

Mtume Gant, oyuncu.

Yaşamın Kıyısında (1999) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Oyuncu 9.0 28,823

Carlito'nun Yolu: Gücün Yükselişi
2005 Aksiyon Oyuncu 5.0 4,194
2000 Aksiyon Oyuncu 5.2 510

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Oyuncu 6.8 59,118
1997 Suç Oyuncu 8.7 82,147
1997 Suç Oyuncu 6.5 1,092
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019