Giriş Kayıt
Valentin Ganev

Valentin Ganev (63)


Oyuncu

Valentin Ganev, 07 Nisan 1956 Ruse, Bulgaristan doğumlu oyuncu.

İzbe (2006), Yabancı (2012), The Throwaways (2015), Kırmızı Kod (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Nisan 1956
Doğum Yeri: Ruse, Bulgaristan
Burcu: Koç
Web Sitesi:
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmez 4
2016 60 Aksiyon Oyuncu 7.0 21,762
2016 60 Komedi Oyuncu 6.5 1,479
2015 59 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,094
2014 58 Aksiyon Oyuncu 3.8 411
2014 58 Aksiyon Oyuncu 3.2 368

Kırmızı Kod
2013 57 Korku Oyuncu 4.3 766
2013 Korku Oyuncu 2.6 355

Yabancı
2012 56 Aksiyon Oyuncu 5.5 5,521
2011 55 Korku Oyuncu 4.3 3,115

Özgürlük Yolu
2010 54 Macera Oyuncu
Çeşitli
7.3 102,240

Yenilmez 3
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 35,938
2010 54 Dram Oyuncu 6.8 83
2009 53 Komedi Oyuncu 6.6 249
2009 53 Suç Oyuncu 4.6 2,363

4. Tür
2009 53 Gizem Oyuncu 5.9 70,024
2009 53 Aksiyon Oyuncu 5.6 11,344
2009 53 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,997

Son Oyun
2009 53 Aksiyon Çeşitli 6.0 31,953

Prens ve Ben 3: Kraliyet Balayı
2008 52 Komedi Oyuncu 4.3 1,775

Tren
2008 52 Korku Oyuncu 4.8 5,489

Şiddetin Çocukları
2007 51 Gerilim Oyuncu 4.2 337

Tarlakuşları Çiftliği
2007 51 Dram Oyuncu 6.6 2,030

Yenilmez 2
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 31,015
2006 50 Aksiyon Oyuncu 7.0 417

İzbe
2006 50 Korku Oyuncu 5.6 12,030

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 50 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,433

Volkanik Afet
2006 50 Aksiyon Oyuncu 3.8 710
2005 49 Gerilim Oyuncu 6.0 809

Türk Hamlesi
2005 49 Savaş Oyuncu 7.0 3,966

Spartaküs 2
2004 48 Dram Oyuncu 6.8 5,191
2003 47 Oyuncu 3.9 350

Cehennemde
2003 47 Aksiyon Oyuncu 6.3 17,472
2002 46 Aksiyon Oyuncu 3.6 340

Gri Bölge
2001 45 Dram Oyuncu 7.1 9,790

Druidler
2001 45 Macera Oyuncu 2.7 4,838

Doğu Batı
1999 43 Dram Oyuncu 7.5 4,364

Keçi Boynuzu
1994 38 Dram Oyuncu 7.6 264
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019