Giriş Kayıt
Moa Gammel

Moa Gammel (38)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Casting

Moa Gammel, 05 Ekim 1980 İsveç doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, casting.

Jordskott (2015), Sommaren med Göran (2009), Underbara älskade (2006), Tommy (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1980
Doğum Yeri: İsveç
Burcu: Terazi
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 7.2 3,722
2014 34 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.0 1,009
2013 33 Dram Oyuncu 6.8 301
2013 33 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 4,403
2012 32 Suç Oyuncu 5.8 1,257
2011 31 Suç Oyuncu 5.5 274
2011 31 Suç Oyuncu 5.6 281
2011 31 Suç Oyuncu 5.9 313
2011 31 Suç Oyuncu 5.6 335

Irene Huss: Sinsi İnternet
2011 31 Suç Oyuncu 6.0 388
2011 31 Suç Oyuncu 5.9 342

En Soğuk Yolculuk (Lapland Seferi)
2010 30 Komedi Oyuncu 6.9 5,399
2010 30 Komedi Oyuncu 4.5 730
2009 29 Komedi Oyuncu 5.3 2,651

Gir Kanıma
2008 28 Dram Casting 7.9 194,790
2008 28 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 16
2008 Dram Oyuncu 7.2 88
2006 26 Dram Oyuncu 6.3 1,190
1992 News Oyuncu 4.5 279
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019