Giriş Kayıt
José Galotto

José Galotto


Oyuncu

José Galotto, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.7 294
2010 Dram Oyuncu 6.5 31
2007 Dram Oyuncu 6.8 87
2005 Korku Oyuncu 3.4 108
2001 Oyuncu 7.4 1,064
2000 Oyuncu 5.6 567
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019