Giriş Kayıt
George Gallo

George Gallo


Senarist, Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

George H. Gallo Jr., senarist, yönetmen, yapımcı, oyuncu.

Çılgın İkili (1995), Çılgın İkili 2 (2003), Geceyarısı Avı (1988), Katil Komşum Geri Döndü (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: George H. Gallo Jr.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Yönetmen 4.4 1,328
2018 Dram Yönetmen
Senarist
6.5 1,243
2016 Dram Yapımcı    
2013 Komedi 5.0 11,513

Şüpheliler
2012 Suç Yönetmen
Senarist
6.0 9,885

Ortadaki Adam
2009 Komedi Yönetmen
Senarist
6.6 35,201

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.3 10,492

Mezuniyet Günü
2008 Komedi Yapımcı 4.8 3,784

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Senarist 4.5 10,807
2006 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.0 1,377
2004 Dram Yapımcı 6.6 271

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Senarist 5.5 51,330

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Senarist 6.6 206,607

Spot
2001 Aksiyon Senarist 5.4 8,294
2001 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.4 7,783

Anlat Bakalım
1999 Komedi Çeşitli 6.7 137,940

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Senarist 6.9 207,051

Cennette Tuzak
1994 Macera Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.9 11,543
1994 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.7 171
1991 Komedi Senarist
Yönetmen
7.3 2,348
1989 Suç Oyuncu 6.0 1,224

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Senarist 7.6 64,640

Akıllı Adamlar
1986 Komedi Senarist 5.6 4,919
- Aksiyon Senarist    
- Aksiyon Yönetmen
Senarist
   
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,371) Game of Thrones (11,233) The 100 (3,331) Black Mirror (2,166) Warrior (2,082) Big Little Lies (1,578) Vikings (1,221) The Big Bang Theory (1,166) Jessica Jones (1,151) The Blacklist (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019