Giriş Kayıt
Hélène Grimard

Hélène Grimard


Yapım Yöneticisi

Hélène Grimard, Chicoutimi, Québec, Kanada doğumlu yapım yöneticisi.

Barbarların İstilası (2003), Mambo italiano (2003), Maurice Richard (2005), Karanlığın Gölgesinde (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Chicoutimi, Québec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Hélène Gallizzi | Hélène Grimard-Gallizzi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 131
2012 Suç Yapım Yöneticisi 6.0 394
2011 Belgesel Çeşitli 7.5 1,710
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 563
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 177

Babalar ve Silahlar
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 1,626
2008 Yapım Yöneticisi 5.7 187

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 2,696

Annemden Kızıma
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 251
2005 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.7 4,730
2005 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 1,347
2004 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.6 346
2004 Korku Çeşitli 4.9 1,225
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 6,038

Barbarların İstilası
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 26,779

Komplo
2001 Aksiyon Çeşitli 6.8 112,115
2001 Dram Yapım Yöneticisi 5.1 705
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 387
2000 Dram Çeşitli 5.7 1,573

Saint-Pierre'in Dulu
2000 Dram Çeşitli 7.3 5,085

ÖldürenTutku
1999 Dram Çeşitli 4.9 13,989

Kırmızı Keman
1998 Dram Çeşitli 7.7 29,613
1997 Dram Çeşitli 4.7 13
1997 Macera Çeşitli 6.5 725
1995 Dram Çeşitli 6.0 467
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019