Giriş Kayıt
John Gallant

John Gallant


Dublör, Oyuncu

John Gallant, dublör, oyuncu.

Fezada çarpisanlar (1980) yapımıyla biliniyor.

John Gallant, 01 Ocak 2010 tarihinde (40 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Ocak 2010
Takma İsmi: Big John
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Superman 2
1980 Aksiyon Dublör 6.8 88,248

Fezada çarpisanlar
1980 Aksiyon Oyuncu 6.5 44,278
1978 Aksiyon Dublör 7.3 144,090
1970 Dram Oyuncu 6.2 469

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 Aksiyon Dublör 6.8 69,500

İnsan İki Kere Yaşar
1967 Aksiyon Dublör 6.9 85,792
Dizi Altyazıları
Vikings (5,787) Supernatural (2,608) Titans (2,502) The Flash (1,651) The Gifted (1,275) Doctor Who (1,197) The Big Bang Theory (1,032) Outlander (1,031) La Casa de Papel (992) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018