Giriş Kayıt
John Gallant

John Gallant


Dublör, Oyuncu

John Gallant, dublör, oyuncu.

Fezada çarpisanlar (1980) yapımıyla biliniyor.

John Gallant, 01 Ocak 2010 tarihinde (40 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Ocak 2010
Takma İsmi: Big John
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Superman 2
1980 Aksiyon Dublör 6.8 87,659

Fezada çarpisanlar
1980 Aksiyon Oyuncu 6.5 43,879
1978 Aksiyon Dublör 7.3 143,163
1970 Dram Oyuncu 6.3 409

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 Aksiyon Dublör 6.8 68,943

İnsan İki Kere Yaşar
1967 Aksiyon Dublör 6.9 85,176
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018