Giriş Kayıt
Seann Gallagher

Seann Gallagher


Oyuncu

Seann Gallagher, oyuncu.

Revenge of the Land (1999) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sean Gallagher
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel Oğlum
2018 Biyografi Oyuncu 7.3 13,269
2015 Gizem Oyuncu 7.0 1,092
2010 Suç Oyuncu 7.7 15,232
2009 Dram Oyuncu 7.6 42,513

Gri Baykuş
1999 Biyografi Oyuncu 6.0 3,138
1995 Dram Oyuncu 8.0 796
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,376) A Star Is Born (3,512) Bohemian Rhapsody (3,469) Suspiria (1,703) IO (1,519) Close (1,472) Keepers (1,262) The Girl in the Spider's Web (1,213) Museo (1,057) Venom (1,004)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,044) True Detective (7,072) Luther (2,898) The Punisher (2,420) The Flash (2,183) The Big Bang Theory (1,363) The Blacklist (1,305) Black Mirror (1,160) Project Blue Book (1,118) Peaky Blinders (1,104)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019