Giriş Kayıt
Don Gallagher

Don Gallagher (61)


Oyuncu

Don Gallagher, 07 Aralık 1957 Selkirk, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Banka İşi (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Aralık 1957
Doğum Yeri: Selkirk, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 57 Komedi Oyuncu 7.0 675
2014 57 Dram Oyuncu 6.2 207

Banka İşi
2008 51 Suç Oyuncu 7.2 165,129

Bale Ayakkabıları
2007 50 Dram Oyuncu 6.8 7,907
2007 Suç Oyuncu 8.0 4,901
2000 Dram Oyuncu 5.1 925
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,197
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,427
1983 Suç Oyuncu 7.2 1,111
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019