Giriş Kayıt
Balázs Galkó

Balázs Galkó (69)


Oyuncu

Balázs Galkó, 29 Haziran 1949 Budapest, Macaristan doğumlu oyuncu.

Cyrano De Bergerac (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1949
Doğum Yeri: Budapest, Macaristan
Diğer Bir İsmi: Balázes Galkó
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 65 Komedi Oyuncu 6.0 6,597
2013 64 Dram Oyuncu 6.1 1,214
2010 61 Tarihi Oyuncu 4.5 63

Ruhuma Asla
2008 59 Dram Oyuncu 5.6 203
2006 57 Komedi Oyuncu 5.9 191
2004 55 Komedi Oyuncu 5.4 166
2002 53 Dram Oyuncu 4.7 746
2002 53 Komedi Oyuncu 6.2 250

Amerikan Rapsodi
2001 52 Dram Oyuncu 6.8 3,568
2001 52 Dram Oyuncu 6.6 122
2001 52 Komedi Oyuncu 6.0 217
2000 51 Komedi Oyuncu 6.3 482
2000 51 Dram Oyuncu 4.8 992
1999 50 Komedi Oyuncu 7.0 762
1995 46 Biyografi Oyuncu 7.6 14,917
1995 46 Komedi Oyuncu 4.7 262
1990 41 Biyografi Oyuncu 7.5 20,249
1990 41 Biyografi Oyuncu 6.6 877
1989 40 Dram Oyuncu 6.4 49
Dizi Altyazıları
Vikings (9,579) Supernatural (3,915) Titans (2,106) The Gifted (1,361) The Big Bang Theory (1,212) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (975) Peaky Blinders (921) Friends (815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018