Giriş Kayıt
Johnny Galecki

Johnny Galecki (43)


Oyuncu, Yapımcı

John Mark Galecki, 30 Nisan 1975 Bree, Flanders, Belçika doğumlu oyuncu, yapımcı.

The Big Bang Theory (2007), Zamana Karşı (2011), Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde (1989), Halka 3 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Mark Galecki
Doğum Tarihi: 30 Nisan 1975
Doğum Yeri: Bree, Flanders, Belçika
Diğer Bir İsmi: John Galecki
Burcu: Boğa
Boyu: 1.65 m
8.8 (55 Oy)
  • Currently 176/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (56)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 4.9 4,956
2018 Komedi Yapımcı 5.0 901

Halka 3
2017 42 Dram Oyuncu 4.5 32,750
2016 41 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.4 1,094
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285
2013 38 Dram Oyuncu 6.6 7,693
2012 Oyuncu 7.2 601

Zamana Karşı
2011 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 340,861
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,306

Üç Kişilik Masa
2009 34 Komedi Oyuncu 5.5 2,910
2008 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 402,439
2007 Komedi Oyuncu 8.2 626,857
2006 Komedi Oyuncu 7.4 4,513

Mutlu Sonlar
2005 30 Komedi Oyuncu
6.4 8,627
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,743
2004 Komedi Oyuncu 8.5 149,924
2004 29 Suç Oyuncu 6.6 1,467
2003 Komedi Oyuncu 5.6 4,340
2003 28 Komedi Oyuncu 6.0 2,030
2001 26 Fantastik Oyuncu 6.9 230,835

Bir Şans Daha
2000 25 Dram Oyuncu 5.7 19,001
1998 23 Komedi Oyuncu 6.5 19,234

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 22 Korku Oyuncu 5.7 121,016
1997 22 Komedi Oyuncu 6.4 87,741

İntihar Pokeri
1997 22 Komedi Oyuncu 7.0 24,280
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,646
1994 Dram Oyuncu 6.3 243
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,778

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 14 Komedi Oyuncu 7.6 132,207
1989 14 Dram Oyuncu 6.4 4,007
1988 Komedi Oyuncu 7.0 36,953
1988 13 Komedi Oyuncu 5.5 2,341
1987 12 Suç Oyuncu 7.2 251
Film Altyazıları
Suspiria (5,179) Hunter Killer (3,711) Ashes in the Snow (2,808) First Man (2,586) A Star Is Born (2,196) Der Hauptmann (1,922) Keepers (1,550) Replicas (1,460) Venom (1,398) Bird Box (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,364) Vikings (6,646) The Big Bang Theory (2,342) Black Mirror (1,706) Outlander (1,517) Gotham (1,430) Nightflyers (1,052) Peaky Blinders (1,022) La casa de papel (1,005) Friends (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019