Giriş Kayıt
Michael Galasso

Michael Galasso (60)


Müzisyen

Michael Galasso, 05 Nisan 1949 Hammond, Louisiana, ABD doğumlu müzisyen.

Aşk Zamanı (2000), Chunking Express (1994), Séraphine (2008), Brodeuses (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Michael Galasso, 09 Eylül 2009 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1949
Ölüm Tarihi: 09 Eylül 2009
Doğum Yeri: Hammond, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Mike Galasso
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 59 Müzik 5.5 182
2008 59 Biyografi Müzik 7.4 6,528
2007 58 Dram Müzik 6.8 864
2006 57 Dram Müzik 5.2 236
2005 56 Kısa Metraj Çeşitli 6.6 3,069
2004 55 Dram Müzik 6.9 1,537
2003 54 Suç Müzik 5.3 68
2003 54 Belgesel Müzik 7.7 65
2003 54 Müzik 5.3 566
2003 54 Kısa Metraj Müzik 7.4 10
2003 54 Dram Müzik 6.6 965

Sağ Omzumdaki Melek
2002 53 Komedi Müzik 6.7 467

Gizli Oy
2001 52 Komedi Müzik 6.7 1,276

Aşk Zamanı
2000 51 Dram Müzik 8.1 165,290

Chunking Express
1994 45 Komedi Müzik 8.0 94,526
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024