Giriş Kayıt
John Gaeta

John Gaeta


Görsel Efekt, Oyuncu, Yönetmen

John Gaeta, görsel efekt, oyuncu, yönetmen.

Matrix (1999) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 167,050

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 64,826

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 65,340
2006 Korku Yönetmen 4.7 1,429
2006 Komedi Animasyon 4.1 2,657
2004 Belgesel Oyuncu 6.9 102

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 417,612

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 481,045
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 3,005
2001 Belgesel
Oyuncu
7.4 2,977
2000 Aile Oyuncu 6.1 592

Matrix
1999 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 1,520,200

Aşkın Gücü
1998 Dram Görsel Efekt
Çeşitli
7.0 95,753

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 97,275

Yargıç
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 103,588
1992 Korku Kameraman 6.3 4,217
1991 Macera Görsel Efekt 7.8 1,915

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 52,002
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019