Giriş Kayıt
Eckart Gadow

Eckart Gadow (52)


Müzisyen

Eckart Gadow, 11 Ekim 1966 Diepholz, Lower Saxony, Batı Almanya doğumlu müzisyen.

Elefantenherz (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ekim 1966
Doğum Yeri: Diepholz, Lower Saxony, Batı Almanya
Diğer Bir İsmi: Eckhardt Gadow
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 49 Belgesel Müzik 7.3 63
2014 48 Belgesel Müzik 6.6 19
2009 43 Dram Müzik 5.9 132

Mükemmel Kaçış
2008 42 Aksiyon Müzik 4.1 1,134
2007 41 Müzik 5.5 31

Demir Yiyenler
2007 41 Belgesel Müzik 7.5 55
2006 40 Aksiyon Müzik 5.1 381
2002 36 Dram Müzik 6.8 294
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018