Giriş Kayıt
Cássio Gabus Mendes

Cássio Gabus Mendes (57)


Oyuncu, Yapımcı

Cássio Sanchez Mendes, 29 Ağustos 1961 São Paulo, São Paulo, Brezilya doğumlu oyuncu, yapımcı.

Sörfçü Kız Bruna (2011), Se Eu Fosse Você 2 (2009), Şehitlik Mertebesi (2006), Confissões de Adolescente (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cássio Sanchez Mendes
Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1961
Doğum Yeri: São Paulo, São Paulo, Brezilya
Diğer Bir İsmi: Cassio Gabus Mendes
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 9.0 441
2013 52 Komedi Oyuncu 6.4 520
2011 50 Suç Oyuncu 5.9 1,887

Sörfçü Kız Bruna
2011 50 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
6.1 5,595
2010 49 Biyografi Oyuncu 7.0 1,444
2009 48 Komedi Oyuncu 5.5 2,404
2009 48 Dram Oyuncu 5.8 115
2007 46 Komedi Oyuncu 6.1 348

Şehitlik Mertebesi
2006 45 Dram Oyuncu 7.1 515
2000 Oyuncu 5.5 82
1999 38 Suç Oyuncu 6.0 795
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018