Giriş Kayıt
Mike Gabriel

Mike Gabriel (63)


Sanat Bölümü, Animasyon, Senarist, Yönetmen

Mike Gabriel, 05 Kasım 1954 doğumlu sanat bölümü, animasyon, senarist, yönetmen.

Pocahontas (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1954
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Yapım Tasarımcısı    

6 Süper Kahraman
2014 60 Animasyon Çeşitli 7.8 346,487

Oyunbozan Ralph
2012 58 Animasyon Yapım Tasarımcısı 7.7 317,290
2012 58 Animasyon Sanat Bölümü 7.0 85,597

Cesur
2012 58 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 321,269
2011 57 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 18,532

Prenses Ve Kurbağa
2009 55 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 104,033
2009 55 Belgesel Oyuncu 7.7 1,835
2008 54 Animasyon Animasyon 6.9 167,287

Kahraman İnekler
2004 50 Animasyon Sanat Bölümü 5.4 13,823
2004 50 Animasyon Yönetmen
Senarist
Yapım Tasarımcısı
6.7 997
1999 45 Animasyon Çeşitli 7.2 29,013
1998 44 Animasyon Senarist    
1995 41 Animasyon Yönetmen
Senarist
Sanat Bölümü
Animasyon
Çeşitli
6.7 143,768
1990 36 Animasyon Yönetmen 6.9 31,866

Oliver ve Arkadaşları
1988 34 Animasyon Animasyon
Senarist
6.7 37,583
1986 32 Animasyon Animasyon 7.2 38,566

Kara Kazan
1985 31 Animasyon Animasyon 6.5 26,048
1982 28 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 259

Tilki Ve Avcı Köpeği
1981 27 Animasyon Animasyon 7.3 73,304
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,012) Suits (1,823) The Sinner (1,801) Shameless (1,586) La Casa de Papel (1,437) Fear the Walking Dead (1,377) Castle Rock (1,355) Bodyguard (1,294) Mayans M.C. (1,197) The 100 (1,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018