Giriş Kayıt
Mike Gabriel

Mike Gabriel (64)


Sanat Bölümü, Animasyon, Senarist, Yönetmen

Mike Gabriel, 05 Kasım 1954 doğumlu sanat bölümü, animasyon, senarist, yönetmen.

Pocahontas (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1954
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 64 Animasyon Yapım Tasarımcısı    

6 Süper Kahraman
2014 60 Animasyon Çeşitli 7.8 360,486

Oyunbozan Ralph
2012 58 Animasyon Yapım Tasarımcısı 7.7 333,809
2012 58 Animasyon Sanat Bölümü 7.0 87,890

Cesur
2012 58 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 331,594
2011 57 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 19,179

Prenses Ve Kurbağa
2009 55 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 106,896
2009 55 Belgesel Oyuncu 7.7 2,085
2008 54 Animasyon Animasyon 6.9 171,446

Kahraman İnekler
2004 50 Animasyon Sanat Bölümü 5.4 17,310
2004 50 Animasyon Yönetmen
Senarist
Yapım Tasarımcısı
6.6 1,244
1999 45 Animasyon Çeşitli 7.2 31,785
1998 44 Animasyon Senarist 4.9 11,840
1995 41 Animasyon Yönetmen
Senarist
Sanat Bölümü
Animasyon
Çeşitli
6.7 148,498
1990 36 Animasyon Yönetmen 6.9 33,202

Oliver ve Arkadaşları
1988 34 Animasyon Animasyon
Senarist
6.7 38,585
1986 32 Animasyon Animasyon 7.2 39,627

Kara Kazan
1985 31 Animasyon Animasyon 6.5 26,825
1982 28 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 296

Tilki Ve Avcı Köpeği
1981 27 Animasyon Animasyon 7.3 75,364
Dizi Altyazıları
True Detective (6,965) Vikings (3,517) Shameless (2,988) Gotham (2,316) Shooter (1,980) The Umbrella Academy (1,840) Inside No. 9 (1,703) Doom Patrol (1,468) Star Trek: Discovery (1,387) The Big Bang Theory (1,220)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019