Giriş Kayıt
Garvin Funches

Garvin Funches


Oyuncu

Garvin Funches, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Çeşitli    
2000 Dram Oyuncu 6.5 627
1999 Suç Oyuncu 5.6 305
1995 Korku Oyuncu 4.1 5,982
1993 Suç Oyuncu 2.7 1,126

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 31,664
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,771) Shameless (3,673) The Big Bang Theory (3,397) Supernatural (2,651) A Discovery of Witches (2,188) Better Call Saul (1,848) Titans (1,796) Doctor Who (1,740) The Flash (1,251) La Casa de Papel (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018