Giriş Kayıt
Garvin Funches

Garvin Funches


Oyuncu

Garvin Funches, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Çeşitli    
2000 Dram Oyuncu 6.5 628
1999 Suç Oyuncu 5.6 305
1995 Korku Oyuncu 4.1 6,031
1993 Suç Oyuncu 2.7 1,129

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 31,864
Dizi Altyazıları
Arrow (3,500) Vikings (3,055) The Flash (2,743) Doctor Who (1,651) Outlander (1,425) Supergirl (1,274) Supernatural (1,105) La Casa de Papel (1,075) Titans (956) Friends (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018